Tippek a rendszerezéshez

Munka, rohanás, kötelezettségek, gyors bevásárlás, gyors vacsora. Majd ismétlés. Nektek is ismerős ez a tempó? Ha igen, mindenképp olvassatok tovább!

 

“Rend a lelke mindennek” – biztosan rengetegszer hallottuk már ezt a kifejezést, azonban sokszor csak legyintünk egyet, és azt mondjuk – ezt én már ezerszer hallottam. Ha egy pillanatra megállunk és végiggondoljuk, rájövünk, hogy az a bizonyos rend az élet rengeteg területére értendő, melyek sokszor össze is kapcsolódnak, esetleg még hatással is vannak egymásra. Mi most inkább a háztartás rendjére szeretnénk fókuszálni, azonban ez a néhány apró változtatás komoly hatással lehet a mindennapjainkra.

 

Vákuumzsák – Tárolózsák

Tárolás – hálószoba/nappali
Hölgyek! Ki az, akivel már előfordult, hogy a reggeli készülődésnél kinyitotta a szekrényajtót, és a kizuhanó ruhák csapdájába esett? A rendszerezés, legyen az akár szezonális, akár szín/fazon/kényelem szerinti elrendezés, rengeteget segíthet a kallódó ruhák őskáoszában. Ebben lehet segítségetekre új termékeink egyike, a vákuumos tárolózsákunk. Használata igen egyszerű: csak dobd be azokat a darabokat, amiket épp nem hordasz, majd egy porszívó segítségével távolítsd el a levegőt a zsákból és már kész is – csak tudj mit kezdeni a rengeteg felszabadult hellyel! 🙂

 

 

Bevásárlás – Tudatosan!
Manapság már nem olyan jó szívvel kérünk műanyag zacskót a bevásárlásnál, igaz? Nem csoda, hiszen mindannyian próbálunk a magunk módján odafigyelni a környezettudatosságra. Megkönnyíthetjük a nagybevásárlást, ha beszerzünk egy összecsukható tárolót – praktikus, hiszen összecsukva nem foglal túl sok helyet, azonban rengeteg mindent tudunk belepakolni.

 

 

 

Maradékmentés a konyhában
Ha ételt sem szívesen dobunk ki, próbáljuk meg a lehető legtöbbet kihozni a vasárnapi ebéd után megmaradt fogásokból. Ha a megfelelő dobozokba csomagoljuk el őket, sokáig frissek maradhatnak, így a hét eleji rohanós tempóban nem szükséges a menü összeállításával foglalkozni. Lock & Lock ételtárolóink kifejezetten magas minőségben és változatos méretben nyújtanak segítő kezet a konyhában.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük