Tárolás és rendszerezés-4 segítség a hatékonyságért

tarolas

A tárolás és rendszerezés az otthon rendben tartásának egyik alapvető követelménye, na de ez sem mindegy, hogyan csináljuk. „Rend a lelke mindennek”-hallhattuk nagymamáinktól és anyukáinktól és persze mi is továbbadjuk gyerekeinkek ezt az életigazságot. Rengeteg tanulmány is bizonyította persze ezt az állítást, a környezetünk rendetlenségének állapota összefügg a lelki egészségünk állapotával is. A legegyszerűbb módja a kupi rendszerezésének pedig a tárolók használata! Mutatjuk, mi miket használtunk:

Fogkefetartó

A konyhapult könnyen ragacsos lesz a sok fogkrém és fogkefe gyakori használatától, ráadásul csak a helyet foglalják mindig. Ha pedig egy nagyobb családról van szó, akkor el se fér mindenki a konyhapulton. Szerencsére itt van ez a szuper fogkefetartó, amit egyszerű lépésekkel fel tudunk ragasztani a falra. Ezzel szerencsére nem csak a fogkefék és fogkrémek helyét tudtuk felszabadítani, de még fésűk és egyéb fürdőszobai felszerelések is könnyen beleférnek.

Ékszerek tárolása

Nyakláncaink, karkötőink, fülbevalóink könnyen egymásba gabalyodhatnak, aztán ember legyen a talpán, aki ezeket képes kibogozni. A megfelelő tároló használata éppen ezért nagyon fontos, pláne, hogy még esztétikailag is szép legyen 🙂 A dobozunknak forgatható rétegei vannak, így pedig nagyon kevés helyet is foglal el alapjáraton.

Vákuum tárolózsák

Ha kevés helyünk van a szekrényünkben, akkor komoly gondot okozhat a ruhák rendszerezése. Ezt a legegyszerűbben úgy lehet kiküszöbölni, ha évszakonként cseréljük őket, így mindig csak az aktuálisan hordott ruhák vannak szem előtt és télen nem foglalják a helyet a nyári ruhák. Azonban az is komoly fejtörést okozhat sokunknak, hogy hova tegyük a nem szezonális ruháinkat. Erre tökéletes megoldás a vákuum tárolózsák, ezzel a ruhacsomagok elvesztik térfogatuk nagy százalékát és máris könnyebben elpakolhatóak!

Összecsukható cipőtartó szekrény

A bejárati ajtó mellett rengeteg helyet elfoglalhatnak a cipőhegyek, a vendégeknek pedig nem a legjobb első benyomása lehet a lakásodról a sokk miatt. A mi szekrényünk akár 10-15 pár cipő tárolására is képes, ráadásul kompakt módon félre is lehet rakni. Akár 2 is elfér egymás mellett 😉

Kérdésed van termékeinkkel kapcsolatban?

Keress minket bátran elérhetőségeinken vagy látogass el a Facebook-oldalunkra!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.