A legjobb praktikus takarítóeszközök, hogy könnyebben menjen a házimunka

Bár sokan vagyunk, akik kifejezetten szeretnek takarítani, el kell ismernünk, hogy ez a feladat hatalmas nyűg tud lenni. Különösen akkor, amikor olyan problémával állunk szemben, amit nem tudunk kényelmesen megoldani a már jól ismert és megszokott eszközeinkkel. Ilyenkor általában próbálunk bevetni mindenfélét, amit otthon találunk. De miért is tennénk ezt, ha elérhetőek olyan praktikus takarító eszközök, melyekkel egy-egy nehezebb feladat is könnyen megoldható?

Praktikus takarító eszközök segítségével a takarítás gyerekjáték.
Fotó: rawpixel.com – www.freepik.com

Íme a legjobb takarító eszközök a HomeTex kínálatából!

Igen, ez a klasszikus szöszhenger, csak továbbgondolva. Egyszerű formájának köszönhetően simán bedobható a mosógépbe is, ahol olyan baleseteknek veheti elejét, mint a nadrágzsebben maradt zsepi által okozott káosz. De használható ruhák szösztelenítésére is, ami különösen kisállatgazdiknak jöhet jól, hogy könnyedén eltávolíthassák a ruhájukra ragadt szőrt. Jó hír, hogy nem kell belőle sokat venni: mosható és újra felhasználható, de egyébként is 4 darab van egy csomagban!

A házimunka egyik igazi mumusa nehezen hozzáférhető, kicsi helyek kitakarítása. Szerencsére ezzel a réstisztító kefével simán bejuthatsz például a szekrény és a fal közötti réshez, de a fal melletti makacs port is könnyedén felsöpörheted a segítségével.

A nálunk kapható takarító eszközök királya azért mégis csak ez a multifunkcionális tisztítókefe. Beépített szappanadagolójának köszönhetően felülettisztításra és mosogatásra egyaránt alkalmas. A kefefejen található kaparó könnyen eltávolítja a makacs, rászáradt ételmaradékot is az edényekről. Sörtéi masszívak, de gyengéden bánnak az edényeiddel, és nem hagynak rajtuk nyomon.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.