Modern és divatos

A divat egy olyan társalgási téma, ami minden körben, mindenhol népszerű, így nálunk sem maradhat el.

2021-ben a divat színek és minták a szokásos formájukat hozzák a kifutókon, úgy nálunk is. Tündökölnek!
A virág és növény minta, a kockás, csíkos és persze az egyszínű, elegáns minták az Armani kifutójától a Prada kifutójáig előbukkan idén. Nálunk miért maradna el?
A Hometex-nél az ágyneműdet is az aktuális trendekhez öltöztetheted.

100% pamut huzataink mintha csak egy divatház ajtaján léptek volna ki virágos, kockás és csíkos minta variációikkal. Tökéletesen beilleszthetőek egy egyszerű modern hálószobai környezetbe. Aki pedig a bohókás, „jungle style” kedvelője az biztosan kedveli a pálma mintás huzatokat, amiket nálunk 2 féle variációban is megtaláltok. Föld színekben pompázó huzatunk arany, barna, smaragd zöld színekkel párosítva igazi modern eklektikus hangulatot hoz. Sötétkék alapú pálmás huzatunk, pedig a „beach style” és a napfürdőzés hangulatát kölcsönzi homok sárga és tenger kék színű környezetbe helyezve. Aki pedig igazán belejött a lakberendezésbe nálunk pálma levél mintás függönyt is be tud szerezni a teljes hatás elérése érdekében.

Persze a klasszikusokat sem lehet kihagyni a mai beszélgetésünkből. A simply elegant huzatok mint már a nevükben is benne van igazi modern letisztult „2021 huzatok”. Az angol elegancia és a letisztult kedvelőinek mindenképpen ajánljuk ezen ágyneműhuzatainkat.
A nagy HomTex kedvencek sem maradhatnak ki a felsorolásból, a DishaStar csillag mintás és a Négylevelű lóhere ágyneműhuzat kicsik és nagyok kedvence. Azt mondják van olyan, hogy örök divat. Ha valóban létezik ilyen, akkor mi más lehetne, mint ez a 2 huzat?

Nektek melyik a kedvencetek? Bohókás vagy letisztult? Esetleg a modern stílus kedvelői vagytok vagy inkább az örök divat mellett álltok?
Akárhogy is a HomeTex-nél mindig ti vagytok az elsők!

17 500 Ft
Akció!
7 620 Ft
Akció!
7 620 Ft
Akció!

7 részes ágyneműhuzat

Pillangós ágyneműhuzat

7 620 Ft
Akció!
3 770 Ft6 670 Ft
5 390 Ft9 530 Ft
5 390 Ft9 530 Ft

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük