Minőségi ágyneműt mindenkinek!

Termék kínálatunk az utóbbi időben rohamos mértékben indult növekedésnek!
Talán a leglátványosabb újdonságok a csodaszép, minőségi pamutból készült ágyneműhuzataink, amiket 16 különböző mintában találhatokkal a weboldalon.( https://hometex.hu/termekkategoria/agynemuhuzat/2-reszes-szett/ )  Ágyneműhuzat mit sem ér az ágynemű nélkül. Ezt a vonalat is folyamatosan bővítjük, így hát úgy gondoltuk, hogy ez a bejegyzés a Naturtex ágyneműkről fog most szólni. Térjünk is a tárgyra! 🙂

A Naturtex® tollal és pehellyel, gyapjúval, valamint természetes szállal és műszállal töltött termékeinek palettáját úgy alakították ki, hogy a legváltozatosabb minőségi igényeknek és az alvási szokásoknak megfelelően mindenki megtalálja a számára leginkább megfelelőt. Az egyik ilyen termékcsalád, amit mi is forgalmazunk a Polysoft.

Egyedi, nem szőtt fedőanyaga a Polysoft termékcsaládot a hagyományos fedőanyagú termékeknél jóval puhábbá, kellemesebb tapintásúvá teszi. A párnák és paplanok légiesen könnyűek és jó légáteresztő képességgel rendelkeznek. Fedőanyaga fehér, 100% nem szőtt poliészter soft, töltete 100% üreges poliészterszál.

Ott van egy másik minőségi, de elfogadható árú ágyneműcsalád a Família.  Felnőtt ágyneműk mellett, itt gyermek ágynemű garnitúrát is tudunk vásárlóinknak ajánlani. Ebben a kategóriában megtalálható az Aloe Vera kivonattal kezelt termékcsalád, amely nyugtató és regeneráló tulajdonsága mellett allergiásoknak és érzékeny bőrűeknek kifejezetten ajánlott, de nagy népszerűségnek örvend a különleges német licenc alapján gyártott, 95°C-on mosható Medisan® termékcsalád is.

A Família paplanok és párnák fedőanyaga, valamint töltetük is úgy lett kialakítva, hogy azok 40°C-on moshatók legyenek, és a többszöri mosást is kiállják. Fedőanyaga 60% poliészter, 40% pamut, töltete 100% üreges poliészterszál.

A Medisan® termékcsalád 95°C-on főzhető, mosógépben mosható. A párnák steppelt, cipzáras huzattal készülnek, így amikor mosásra kerül a sor, nem szükséges a teljes párnát mosógépbe helyezni, elegendő csupán a borítóját. Fedőanyaga 60% pamut, 40% poliészter, a termék szélén egyedi szegővel, töltete 100% főzhető poliészterszál.

A következő blog bejegyzésünkben rátérünk a többi Naturtex termékre is, szóval hogyha részleteket szeretnél tudni az ágyneműkről, hogy megkönnyítsük választásodat, akkor figyeld a következő blogokat is! 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük