Mikor jössz már jó idő?!

szőrme ágytakaró

Április közepén mindannyian már a tavaszi időjárásra várunk. Helyette sajnos továbbra is csak a hideg időjárásban tudunk sétálni egyet, melegen felöltözve, akár még mindig a téli kabátban. Arról ne is beszéljünk, hogy a téli ágyneműt nem tudjuk még lecserélni a nyárira. Se a vastag ágyneműhuzatot a virágosra. Még csak a plüssplédeket sem tehetjük messzire.( Bár talán ezt bánom legkevésbé! ) Reménykedünk, hogy hamarosan jön a jó idő, amikor mehetünk nagyokat túrázni, kirándulni, anélkül, hogy vinni kellene a termoszban a forró teát.

Várjuk már azt, amikor szoknyában, rövidujjúban és papucsban lehetne flangálni az utcán. Tervezzük a nyaralást, hogy Olaszország melyik részére menjünk. Róma, Milánó vagy éppen Palermo? Nehéz kérdések ezek. Nagyon sok mindent kell most hozzá mérlegelni, de mégis nagyon várjuk már, hogy önfeledten lehessen világot látni.

Hamarosan eljön az az idő, amikor már nem csak ágyneműhuzatokon nézzük a világ nevezetességeit. Addig is, amíg nem tehetünk mást, itt van nekünk Párizs és London, plusz a hozzá tartózó ágyneműgarnitúra. Rápihenünk a nyaralásra addig is!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük