Konyhai szekrények festése – festse újra a szekrényeket és egységeket, hogy új megjelenést kapjon a költségvetés

Blogging website article

A teljes konyha átalakítása költséges és stresszes lehet, de ha elégedett az elrendezéssel, és a szekrények megalapozottak, miért ne fontolja meg a festményt, amit kapott? Ha maga végzi el a munkát, akkor lehet, hogy pénzt is megtakaríthat az új fogantyúkra vagy munkalapokra.

Olvassa el szakértői tanácsunkat a konyhaszekrények festéséről, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a festési projekt tökéletes-e. A legjobb festékek, amelyek elvégzik a munkát, és hol kezdik, mindent felfednek.

Hol kezdjem, amikor konyhaszekrényeket festek?

A szakértők az ajtók eltávolításával kezdik, leginkább a zsanérok lecsúszásával, mert kevésbé hajlamosak futni és csepegtetni, ha vízszintesen festenek. Nincs hely, vagy nem tudja eltávolítani őket? Csak takarja le a zsanérokat maszkolószalaggal, ügyelve arra, hogy elrejtse az összes fémmegmunkálást és in situ festessen. Mindig távolítsa el a fogantyúkat, de egy vezeték nélküli csavarhúzó felgyorsítja a dolgokat itt, és a padló védelme érdekében lerakja a porlapokat vagy az újságot.

Festhet csak szekrényekre?

A legtöbb speciális szekrényfesték minden fa- és akrilszekrényhez alkalmas. A trükk az előkészítésben van.

Hogyan készíti elő a festésre kész szekrényeket??

Nincsenek hivatkozások! A tisztítás elengedhetetlen a beépített konyhai szennyeződés eltávolításához. Használjon olyan speciális zsírtalanítót, mint a Zep Commercial All Purpose Cleaner & Degreaser, ha a dolgok valóban komorak.

Ezután „kulcsolja” a felületet, hogy segítse a festék tapadását. Ez valóban csak könnyű homok, finom szemcsés papír felhasználásával – 150-250 szemcsés kell. Nem kell megőrülni, csak egy egyenletes, matt felületre kell törekedni. Ezután nedves ruhával törölje le a port, és hagyja teljesen megszáradni.

Konyhai szekrények festése – lépésről lépésre

Adjon új életet a konyhai szekrényeknek azzal, hogy nyalogatja őket. Válasszon egy olyan készítményt, amelyet úgy terveztek, mint a Rust-Oleum’s Kitchen Cupboard Paint. Az eredmény egy krétás kivitel, amely elég kemény ahhoz, hogy kezelje a kopogtatásokat és a gyakori törléseket.

Nincs szükség alapozóra vagy fedőrétegre fa vagy melamin szekrényekhez. A fényes szekrényeknek azonban finom szemcsés csiszolópapírral kell lefutniuk.

 

Amire szükséged less:

  • Mosószer zsírtalanítása
  • Maszkolószalag
  • Csavarhúzó
  • Festékkeverő
  • Festékkefe
  • Henger
  • Konyhai szekrény festék

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük