Elengedhetetlen konyhai kiegészítők

konyhaikiegeszito

A konyhai kiegészítők frissítése rettentően fontos. Hiszen a konyha az otthonunk szíve és lelke, a hálószobán kívül talán itt töltjük a legtöbb időt. Gasztronómiai kalandozások elindítója és meghitt, családi közös étkezések helyszíneként szolgál. A finom ételek megszületését hosszadalmas főzési folyamat előzi meg és még követi is, hiszen fel is kell takarítani magunk után. S hiába imádhatja valaki ezt a folyamatot, azt senki nem mondhatja, hogy nem próbálná meg lecsökkenteni vagy megkönnyíteni, ha tehetné. Ahhoz pedig, hogy ezek a konyhai tevékenységek könnyen és gyorsan történhessenek, szükség van a megfelelő eszközökre is. A Hometex csapata most összegyűjtötte Önöknek a kedvenc konyhai segédeszközeinket és kiegészítőket, amelyek nélkül nem tudunk élni!

1. MULTIFUNKCIÓS KONYHAI RESZELŐ-AZ EGYIK LEGFONTOSABB KONYHAI KIEGÉSZÍTŐ

Nem egy új találmányról van szó, régóta ékesíti konyhánkban a gyűjteményünket, mégis ki akartuk emelni. Minden húsleves elkészülte után kifejezzük hálánkat ennek a kis csodaszernek, hogy mennyivel egyszerűbben és gyorsabban tudunk bánni a zöldségekkel. Ebben a szettben, nemcsak minden megtalálható ami hámozáshoz, aprításhoz, szeleteléshez szükséges, de még kézvédő is tartozik hozzá, amelynek köszönhetően még a balesetek kialakulása is lecsökkent a nullára. 

2. AIR FRYER – A LEGNÉPSZERŰBB KONYHAI KIEGÉSZÍTŐ

Ki ne hallott volna már a forró levegős sütők csodájáról, hiszen amilyen hirtelen robbant be a köztudatba, annyira hirtelen elengedhetetlen részévé is vált a konyhának. Amellett, hogy egészségesebb étkezést tudunk biztosítani a családunk és saját magunk számára, mégis meg tudja tartani azt az ízt, amelyet az olajban sütött finomságok szolgálnak. Egyesek mikró helyett is már air fryert használnak, hiszen még a működése is pofon egyszerű, nem úgy mint egyes sütőké. Nem tudjuk eléggé hangsúlyozni: IMÁDJUK

3. HORDOZHATÓ MINI-TURMIX-A REGGELEK MEGMENTŐJE

Ahogyan rengeteg embernek, nekünk is nehezen indulnak a reggelek. Néha még a reggeli étkezést is el tudjuk felejteni, annyira rohanós tud lenni a nap eleje. Erről a szokásunkról segít minket leszoktatni ez a kis mini-turmix. Az egyik legegészségesebb és legtáplálóbb reggelinek számítanak a turmixok. Ezzel a kis készülékkel pedig nincs más dolgunk, mint indulás előtt belepakolni a kívánt zöldségeket vagy gyümölcsöket, egy kis vizet vagy tejet ráönteni ízlés szerint és már mehetünk is a dolgunkra, hiszen útközben összeturmixol mindent önmagában! Hát nem szuper találmány?

4. KONYHAI PAPÍR OLAJFOLTOK ELLEN-A TAKARÍTÁS EGYIK LEGFONTOSABB KONYHAI KIEGÉSZÍTŐJE

A főzés legkellemetlenebb része a takarítás. Minden ragad, tapad és legszívesebben már ennél a családod társaságában meghitten, ha nem állna romokban a konyhapult. Ennek érdekében hoztuk most el az egyik kedvenc konyhai kiegészítőnket, a konyhai papírt. Vízállónem szívja magába az olajfoltokat és akár egy évekig megőrizheti jó állapotát. Arról nem beszélve, mennyivel egyszerűbb a konyhai papírt letörölni, mint a konyhapultot!

5. VEZETÉK NÉLKÜLI KÉZI PORSZÍVÓ-MEGLEPŐ SEGÍTSÉG

Igen, az utolsó pontnál csalunk kicsit, nem kizárólagosan konyhai kiegészítőről van szó…Viszont! Ez a kis csodaszer annyiszor megmentette a főzés utáni takarításokból minket, hogy lehetetlennek tartjuk, hogy ne soroljuk ide. Kis helyekre is befér és el tudja érni a morzsákat, nem koszoljuk össze magunkat, tisztaságot hagy maga után. Mi kell még?