Az egészséges haj alapjai

Az egészséges haj fontos szerepet játszik megjelenésünkben.

Hajunk az egész megjelenésünket befolyásolja, így érdemes külön energiát fektetni annak egészségébe és szépségébe. Ha nem tudod, hogyan kezdj hozzá, mai blogposztunkban megosztunk veled néhány alapvető tippet, amivel hozzájárulhatsz hajad egészségéhez.

Az egészséges haj fontos szerepet játszik megjelenésünkben.

A legfontosabb lépések az egészséges haj érdekében:

1. Hajmosás után mindig használj kondicionálót!

Ez az otthoni hajápolás egyik legfontosabb eleme, ugyanis ez lesz az a termék, ami megvédi a hajat a hétköznapok káros hatásaitól.

2. Szárítsd meg a hajad!

Meglepő, ugye? A legfrissebb kutatások szerint az egészséges haj is jobban roncsolódik levegőn száradva, mint hajszárítóval. Természetesen ne túl közelről fújd a levegőt a hajadra, és lehetőleg a legalacsonyabb hőfokozatot válaszd.

4 az 1-ben meleglevegős hajformázó kefe

3. Szárításhoz és hajformázáshoz mindig használj hajra való hővédőt!

Nem kell félni a göndörítéstől, hajvasalástól sem. Persze, könnyebben fenntartható az igazán egészséges haj, ha ilyen eszközöket nem napi szinten használsz, de megfelelő és alapos hővédelem mellett nem kell komoly roncsolódástól tartanod.

hajvasaló
Negatív ionos hajvasaló fésű

4. Ne használj durva anyagú törölközőt és ne dörzsöld vele túlságosan a hajad!

Érdemes inkább beruházni egy hajszárító törölközőre, mely mikroszálas anyagának köszönhetően kíméletesebb a hajhoz, és úgy van kialakítva, hogy könnyebb legyen belecsavarni a hosszabb hajat is.

Hajszárító törölköző – pink

Ha kérdésed van termékeinkkel kapcsolatban, keress fel minket elérhetőségeink egyikén vagy látogass el Facebook-oldalunkra!