Ágyruhatár

Tavasszal a nagytakarítás idején szoktad szelektálni a régi holmikat is a lakásban? Bizton állíthatom, hogy minden családnál jelen vannak azok a már régóta nem használt ruhák, ágyneműk, törölközők, amiktől akár évekkel ezelőtt meg kellett volna válni.

Vegyük most a lakástextíliát. Sok ember véleményét hallgattuk meg, hogy melyik termékünk tetszik nekik a legjobban. Ezek a tapasztalatok és megjegyzések nagyon változóak, mindenki a saját igényeinek megfelelően választ. Sokan a termékek árát és minőségét, míg mások inkább az anyag összetételét veszik figyelembe, amikor textíliákat vásárolnak.
Mivel elég széles a választék a HomeTex-nél, szerencsére mindenki megtalálja a kedvére valót. Legyen az egy 100% minőségi pamut, vagy egy 80% pamut és 20% poliészter ágyneműhuzat. Nedvszívó mikrofiber törölközők vagy 100% pamut konyharuha. Nagyon vegyes vásárlóink döntése, ezért is gyártja cégünk mindenki igényéhez igazodva a termékeit.

Például azok az ágyneműhuzatok, amelyek tartalmaznak poliésztert is, jobban tartják a színűket és hamarabb megszáradnak. Ott a másik variáció is, amikor a 100% pamut az ágyneműhuzatot választod. A pamut ágyneműhuzatot magasabb hőfokon is moshatod. Akinek a bőre érzékenyebb általában a 100% pamutot választja, bár ez önmagában nem elegendő, hogyha maga az ágynemű nem pamut bevonatú. A pamut ágyneműk tartósabbak, mint a kevert szálas társaik.

Kérdés, hogy ki milyen alapon választ.
Kíváncsian várjuk a Te véleményed is, ugyanis mindig ezek alapján változtatjuk termékkínálatunkat! Ha esetleg van áhított minta, amit szeretnél, arra is várjuk javaslatodat!

Szép napot Mindenkinek!

Niki

 

új
új

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük