Ágyruhatár

Tavasszal a nagytakarítás idején szoktad szelektálni a régi holmikat is a lakásban? Bizton állíthatom, hogy minden családnál jelen vannak azok a már régóta nem használt ruhák, ágyneműk, törölközők, amiktől akár évekkel ezelőtt meg kellett volna válni.

Vegyük most a lakástextíliát. Sok ember véleményét hallgattuk meg, hogy melyik termékünk tetszik nekik a legjobban. Ezek a tapasztalatok és megjegyzések nagyon változóak, mindenki a saját igényeinek megfelelően választ. Sokan a termékek árát és minőségét, míg mások inkább az anyag összetételét veszik figyelembe, amikor textíliákat vásárolnak.
Mivel elég széles a választék a HomeTex-nél, szerencsére mindenki megtalálja a kedvére valót. Legyen az egy 100% minőségi pamut, vagy egy 80% pamut és 20% poliészter tartalmú ágyneműhuzat, esetleg nedvszívó mikrofiber törölközők, vagy 100% pamut konyharuha. Nagyon vegyes vásárlóink döntése, ezért is gyártja cégünk mindenki igényéhez igazodva a termékeit.

Például azok az ágyneműhuzatok, amelyek tartalmaznak poliésztert is, jobban tartják a színűket és hamarabb megszáradnak. Ott a másik variáció is, amikor a 100% pamut az ágyneműhuzatot választod. A pamut ágyneműhuzatot magasabb hőfokon is moshatod. Akinek a bőre érzékenyebb, általában a 100% pamutot választja, bár ez önmagában nem elegendő, hogyha maga az ágynemű nem pamut bevonatú. A pamut ágyneműk tartósabbak, mint a kevert szálas társaik.

Kérdés, hogy ki milyen alapon választ.
Kíváncsian várjuk a Te véleményed is, ugyanis mindig ezek alapján változtatjuk termékkínálatunkat! Ha esetleg van áhított minta, amit szeretnél, arra is várjuk javaslatodat!

Szép napot Mindenkinek!

Niki

 

Akció!
5 030 Ft6 290 Ft
5 590 Ft
17 500 Ft
3 290 Ft5 290 Ft

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük