A legjobb 9 green king size comforter szett a hálószobádhoz

Blogging article for ecommerce

Beatrice Rose 3 részes vigasztaló szett

Teljesen lepel egy csodálatos virágmintás, a Beatrice a J. Sovereign New York belélegzi az új életet a szobában. A Beatrice kiemeli a virágzó virágokat rózsa, kék és zöld árnyalatokban. A finom 100% pamutra nyomott kényelmes kanapé nyugalmat ad minden szobához. A kanapé liberálisan kíváncsian nagy és túlterhelt, erős ellentéte a tervezésnek. Réteg az Oakland Solid Coverlet indigó vagy rózsaszín befejezni a megjelenés.

Cordoba Forest 3 részes vigasztaló szett

Hagyja, hogy a türkiz, zöld és kék-zöld árnyalatok átmossák Önt a Cordoba akvarell csíkos vigasztaló készlettel a J. Sovereign New York-ból. Cordoba ágynemű hordoz egy fantáziadús stílust, hogy a pihenőhely tiszta lapos akvarell csíkok. A finom, 100% pamutra nyomott kényelmes támogatás minden helyiséget megvilágít. A kanapé liberálisan nagyobb a szokásosnál, és túlterhelt egy szervező erős ellentétével. Réteg az Oakland Solid Coverlet elefántcsont vagy kék-zöld befejezni a megjelenés.

Garner Zsálya 4 részes vigasztaló szett

Vigyen magával egy gazdag megjelenés a szobájába a tollas pergamen jacquard terv Waterford Garner kanapé meg a népszerű zöld és olíva kevert poros bézs. Kanapé-ágy fordul körül, hogy egy korlátozott méretű megjelenés árnyalatú kő és zsálya, és történik egy nagyobb, mint a szokásos borda. A készlet magában foglalja a kanapét, két hoaxot fedett cipzáras következtetéssel, és egy doboz gyűrött ágykisugóval.

Jacqueline Teal 4-Piece Comforter Set

Készítse el álmai szobáját a luxus Jacqueline 4 darabos vigasztaló készlettel. A készlet tartalmaz egy túlméretezett vigasztalót, 1 osztott sarok ágytakarót és két párna shams-t. Az együttes minden egyes darabja elegáns ékezetekkel rendelkezik, és gondosan vágják és varrják, hogy a legmagasabb minőséget biztosítsa. A Comforter Reflektorfénybe egy szőtt Jacquard virágmintás szép elefántcsont, zöld és kék tónusok. A lelkiismeretesség biztosítja, hogy minden vigasztaló ugyanazon a ponton legyen vágva, hogy biztosítsa, hogy mindegyik ugyanaz lesz. A fordított szövet készül egy megfelelő szilárd elefántcsont sima szövet. A Bedskirt használ koordináló szövet található az egész együttes és a párna shams vágják azonos módon, központosító a Grand Design. A Jacqueline kiegészítők és ablakkezelések külön kaphatók.

Loretta vászon 4 részes vigasztaló szett

Készíts egy extravagáns klímát az alvásképedhez a Loretta 4 darabos Comforter Set by Croscill segítségével. Ez a korlátozó választék parádézik ezüst, fehér, és bézs damaszt példák készült gazdag chenille jacquard. A finom kanapét és a tervezési trükköket efordító vonalakkal és sateen tüskékkel kezelik. Befejező luxus megjelenés egy sateen ágyszoknya öt kick box gyűrődések. Teljes a megjelenés az egész Loretta Gyűjtemény, beleértve a drapéria fórumon pár, kinyúlás valance, európai trükkök, és gazdagító párna.

Augusztus Multi 4 részes vigasztaló szett

Augusztus egy gyönyörűen nyomtatott színes Flroal Jacobean Design. A színek közé tartoznak a hangok a süllyesztett színek és teáscsésze által kiemelt krém őrölt. A túlméretezett Comforter van díszítve 1 / 4 „szőtt tömör arany piping.

Cordoba Teal 4 részes vigasztaló szett

Cordoba egy kortárs akvarell csík egy lapos vízi út zöldeskék és indigó egyedülálló hangja mész és fehér. Finom 100% pamutra nyomtatva ez a kényelmes kanapé minden szobát megvilágít. A kanapék liberálisan nagyobbak az átlagosnál, és tele vannak szervező erős ellentétekkel. Réteg a Camden Solid Paplan indigó vagy türkiz befejezni a megjelenés.

Madura Multi Virágos 4 részes vigasztaló szett

Egy allover Jacobean virág tónusú zöldek, kék-zöld és finom kék egy láthatatlan párduc design tónusok homályos váltás szerény párduc design tónusok homályos. A kanapénak és a hoaxoknak 1,5″ saját bordájuk van. Alap fogás következtetés trükköket. 18 „csepp zárt gyűrött ágykirt erős dim.

Bear Journey Blue 3 részes vigasztaló szett

Engedje meg fantáziájának, hogy kiránduljon az erdős területeken a medvékkel! Ez a tökéletesen megtervezett 3 darabos kanapé-készlet Donna Sharp, az úgynevezett Bear Journey (Kék) lehetővé teszi, hogy változtassa meg a stílust a szoba meg könnyen. Kiemelve egy oszlop felvázolt vadmedvék ellen beállítás zöld és földes színű fenyőerdők és világoskék hegy szélei, körülvéve egy természetes kockás design árnyalatú sötét, haditengerészeti erő, tan, olíva, gesztenye földes színű, és poros kék. Flip a converse a tribün egy réteg lehullott fenyő és fenyő kúpok. A díszek önállóan adták el.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük