5 eszköz, amely megkönnyíti a takarítást

takaritas

Van, aki a takarításban találja meg a nyugalmat a stressz elől, de olyan is van, akinek igenis kihívást jelent, hogy időt vagy energiát szánjon rá. A mai technológia szerencsére segítségünkre van, kreatív megoldások jelennek meg nap, mint nap a piacon, amelyek segítségünkre lehetnek a porszívózásban, tisztításban, vasalásban, stb. Nehéz követni ezeket a friss találmányokat, de mi most összegyűjtöttünk ötöt, amelyek valóban sokkalta könnyebbé és gyorsabbá tették a takarításokat.

1. Mágneses kétoldalas üvegtörlő

Ez az eszköz nem véletlenül került a lista elejére. Talán személyes indíttatásból és senki nem fog egyet érteni velem, de az ablaktisztítás mindig a legkellemetlenebb feladatok közé tartozott. Amióta rátaláltunk azonban a kétoldalas üvegtörlőre, felére csökkent az ablakok tisztításával töltött szenvedés. A mágnes segítségével ugyanis a két üvegtörlő fej közé lehet „csípni” az üveget, így pedig miközben az egyik oldal tisztításával foglalkozol, automatikusan az üveg másik oldalát is letakarítod. Ez mennyire zseniális ötlet?

2. Multifunkcionális tisztító kefe

A konyhai takarítások egyik főszereplője a kefe, szinte minden nap az ember kezébe kerül. Azt hihetnénk, hogy ezt a kis egyszerű eszközt nem is lehetne már hogyan feljavítani, bár akkor nagyon tévednénk! A mi tisztitó kefénk fejét felszereltük egy szappanadagolóval, amely folyamatosan adagolja a tisztítószert, a kefe sörtéi pedig akár tapadásmentes edényeken is hatékonyan el tudják távolítani a szennyeződéseket.

3. Nano-technológiás fertőtlenítő szivacs mindenféle takarításhoz

A titkos fegyverként tartom számon ezt a szivacsot, szinte minden felületre be lehet vetni. A legjobb az egészben, hogy már eleve megtalálhatóak a tisztítószerek a szivacsban és egy kis víz hozzáadása után ezek aktiválódnak is és már bevetésre készen áll a kis eszközünk! Legyen szó gáztűzhely tisztításáról, asztal törléséről, csempe letakarításáról, mindenhol hasznát tudtam venni. Egyfajta Jolly Joker, mindig van belőle készleten a lakásban!

4. Vezeték nélküli seprű

A sepregetés majdnem mindennapos dolog egy háztartásban, nem kell bemutatni senkinek nyilván. Egyesek a porszívóra esküdnek e tekintetben, egyesek megmaradnak a hagyományos seprűnél. Azt kell mondanom, hogy nem szükséges csupán az egyiknél megragadni: manapság már a kettő ötvözetét is kitalálták kreatív módon, ilyen a mi vezeték nélküli seprűnk is. Sörtéi egyszerre aprítják és söprik is magába a gépezetbe a porokat és szemeteket, így pedig ez a tökéletes alternatíva a hagyományos seprű vagy porszívó helyett.

5. Hajlítható portörlő

Azt a problémát szerintem senkinek nem kell bemutatni, hogy milyen nehezen lehet a szűk réseket takarítani, akár ha a hűtő aljáról, vagy szekrények közötti résről van szó. Nem leszünk fiatalabbak, nem könnyű ezeket mindig elmozdítani a helyükről, kitakarítani, aztán pedig visszaállítani minden egyes alkalommal, így bevallom hősiesen, néha csak elsumákoltam ezeket a helyeket… Szerencsére azonban erre is lett egy nagyon okos embernek megoldása, amely nálunk a hajlítható portörlőben valósult meg. Sose volt még ilyen egyszerű az ablakkeret, párkány, szekrények/berendezések alatti terület tisztítása.

Kérdésed van termékeinkkel kapcsolatban?

Keress minket bátran elérhetőségeinken vagy látogass el a Facebook-oldalunkra!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.