5 autós kiegészítő, amelyek nélkülözhetetlenek minden utazáshoz

autoskiegeszito

Fontos beszerezni néhány autós kiegészítőt, amely biztosíthatja a tiszta környezetet és a kényelmes utazásokat. Ha már a lakásunkra is nagy hangsúlyt fektetünk ezekben a kérdésekben, az autónkkal miért ne tennénk ugyanezt? A következőkben bemutatunk néhány hasznos tárgyat/kiegészítőt, amelyeket mi is szeretettel használunk és ajánlunk a vezető olvasóinknak.

Szélvédő- és visszapillantó tükör takaró

Nyáron nincs is rosszabb, mint a felmelegedett kocsiban ülni, nagyjából úgy kell elképzelni, mint egy szaunát. Csak a szaunában nem kell a 40 fokos kormányt fogni abban a félelemben, hogy égési sérüléseket okoz. Na de! A takarók nem ismeretlen találmányok, jó esetben mindenkinek van egy otthon, azonban érdemes olyan darabot beszerezni, amelyek TELJES MÉRTÉKBEN le tudják fedni a frontális szélvédőt. Szerencsére nem ötféle külön szélvédőtakaróból épül fel a mi takarónk, amelyből, ha elvesztünk egyet(ami lássuk be, gyakran történik), már égetné is a nap a kocsit. Egyben fel lehet dobni a kocsira és már biztonságban is vagyunk 🙂

Töltőkábel

Senki sem akarja, hogy lemerüljön a telefonja, manapság már nem tudnánk végig csinálni a napunkat mobilunk segítsége nélkül. Ennek érdekében érdemes raktározni néhány töltőkábelt a kocsinkban is, hogy akár út közben is tölteni tudjuk telefonunkat. Számtalan típusú és verziójú töltő megtalálható nálunk, ha éppen nem is autós kiegészítőnek vásárolnád, otthonra is mindig jól jön a plusz töltő.

Autós telefontartó

Ha már telefonoknál tartottunk, akkor a telefontartóról is szólni kell mindenképpen. Az ember gyakran használ navigációs szolgáltatást telefonján, vagy ha csak hívásokat is kell intéznie, azt semmiképpen sem a kezében pötyögtetve szabad intéznie, hiszen az nagyon balesetveszélyes önmagára nézve is és a környezete számára is. Éppen ezért jó, ha felszerelünk egy telefontartót, amely segítségével az ember közelében maradhat a telefonja, rápillanthat egy-egy piros lámpánál és nem is olyan veszélyes, mintha a kezében lenne:)

Vezeték nélküli kézi porszívó, mint autós kiegészítő

Az autónkat is tisztán kell tartani, nincs mese. Legtöbben a hagyományos porszívóra esküdnek, de tapasztalataink szerint azzal nagyon meggyűlik a bajunk, nem tud mindenhová benyúlni, ráadásul parkolókban kinek van kedve hatalmas pórszívókkal mászkálni. Ezért is tökéletes számunkra a kézi porszívó, amelyhez nem szükséges vezeték, és kicsi helyekről is össze tudja szedni a porokat és morzsákat!

Kérdésed van termékeinkkel kapcsolatban?

Keress minket bátran elérhetőségeinken vagy látogass el a Facebook-oldalunkra!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.