Máris itt a 2023-as év színe!

2023 év színe a Viva Magenta

Ahogyan azt a lakberendezés és a design iránt érdeklődők jól tudják, a színazonosító rendszeréről ismert Pantone cég minden évben közzéteszi a következő év színét, így decemberben már várható, hogy megtudjuk, mi lesz a 2023 év színe. Ez a hagyomány nem pusztán trendteremtésre szolgál, hanem kísérlet arra is, hogy minden évben kiválasszanak egy olyan színt, mely tökéletesen leírja a korszellemet.

A 2023 év színe így egy olyan szín lett, ami megnyugvást és erőt sugároz.

2023 év színe a Viva Magenta
Kép: Twitter, Pantone

Ez az igazán szép bíborvörös árnyalat a Viva Magenta fantázianévre hallgat. Laurie Pressman, a Pantone Color Institute alelnöke szerint ez a szín a még mindig jelen lévő világjárvány közepette a megnyugvást, vigaszt szimbolizálja. A színt a természet ihlette a technológia uralta világban: ez a színárnyalat a bíbortetűből kinyert kármin színe, mely az egyik legértékesebb természetes festékanyag, emellett az egyik legragyogóbb árnyalat is.

Dobd fel otthonod vöröses árnyalatokkal!

Ágytakarónak is kiváló bordó plüss plédünk mellett nem csak az az érv szól, hogy színében közel áll a Viva Magentához! Ez az árnyalat, akár az év színének választják, akár nem, erőteljes hangulatot kölcsönöz a szobának, és meleg színének köszönhetően tökéletes a téli hónapokban.

Neked hogy tetszik a 2023 év színe? Kérdésed van termékeinkkel kapcsolatban? Keress minket elérhetőségeinken vagy látogass el a Facebook-oldalunkra!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük