Milyen ágyneműt válassz, ha követni szeretnéd a lakberendezési trendeket?

A 2022 divat színek egyike ez a gyönyörű retró napsárga!
A 2022 divat színek egyike ez a gyönyörű retró napsárga!
A 2022 divat színek közé tartozik a sárga és a szürke is.

Aki szereti követni a lakberendezési trendeket, jól tudja, mennyit számítanak az otthon hangulatában a különböző színek. Az épp aktuális trendek évről évre folyamatosan változnak, és aki szeretne lépést tartani velük, nincs könnyű dolga. Hiszen minden évben falat festeni vagy új bútorokat vásárolni, valljuk be, nagyon idő- és főleg pénzigényes lenne. Ha mégis szeretnénk igazodni a lakberendezési trendekben bekövetkező változásokhoz, érdemes azt olyan cserélhető „fogyóeszközök” által megtennünk, mint például az ágyneműhuzat. Lakástextil vásárlása előtt is érdemes tudni, melyek a 2022 divat színek.

Íme a 2022 divat színek és a hozzájuk illő ágynemű ajánlataink!

Napsárga

A napsárga ágyneműhuzat az év minden időszakában nagyszerű választás. Nyáron természetesen illik a sugárzó napsütéshez, hidegebb időkben pedig képes lehet egy kicsit feldobni a borongós időjárás okozta hangulatot. Szürkével kombinálva pedig nem csak nagyon trendi, de a sárga rikító hatását is enyhíti, ezáltal sokkal letisztultabb látványt nyújt.

Fakókék

A kék szín kultúrától függetlenül a világban mindenhol hatalmas népszerűségnek örvend. A művészet, a lakberendezés, a design és számos más iparág is tudatosan alkalmazza ezt a színt, ha a cél a kellemes, megnyugtató légkör vizuális szemléltetése. Nem meglepő, hogy a 2022 divat színek között is előkelő helyet foglal el a kék szín, annak is egy nagyon szolid, fakó, emellett retró árnyalata. Kék virágmintás Fancy Elegant ágyneműhuzatunk épp ezt a színt mutatja be. Habár szolidnak a legkevésbé sem lehet nevezni, nekünk ez az egyik kedvenc ágyneműhuzatunk, így ha egy igazán különleges darabra vágysz, jó szívvel ajánljuk Neked.

Szürke

Az egyik szín, ami a lakberendezésben soha nem megy ki a divatból, a szürke! Bár önmagában könnyedén kelthet unalmas, egyhangú hatást, más színekkel kombinálva igazán látványos lehet. Élénk színekkel is bátran kombinálhatjuk, hiszen bizonyos árnyalatokkal nagyszerű kontrasztot képez, ezáltal letisztultabbá teszi a látványt. Népszerű DD-L szürke-fehér pöttyös ágyneműhuzatunkat pont Neked találták ki, ha szereted ezt a színt és olyan ágyneműre vágysz, ami egyszerű és különleges egyben.

Sötétbarna

Többek között a földszínek is hódítanak az idei design trendekben. A barna árnyalatainak számos előnye van a lakberendezésben, így nem meglepő, hogy ő lett a 2022 divat színek egyike. Természetben gyakran előforduló mivoltuk miatt kellemes, megnyugtató hatást keltenek, emellett meleg színek, aminek köszönhetően a hideg évszakban is nagyszerű választás egy-egy ilyen színű lakberendezési tárgy vagy lakástextil. Emellett több különböző színnel is kitűnően kombinálható anélkül, hogy „túl sok” lenne. Barna négylevelű lóherés ágyneműnk tökéletes választás, ha Te is szereted ezt a színt.

Ha kérdésed van a 2022 divat színekkel kapcsolatban, és szeretnéd tudni, milyen ágyneműt ajánlunk Neked, keress minket elérhetőségeinken vagy látogass el a Facebook-oldalunkra!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük